Igricefudbal.rs logo

10. Winning Eleven

Winning Eleven franšiza je bila vrlo popularna u azijskim zemljama u periodu kada PSX je smatran najpopularnijom konzolom na svetu (tokom kasnog perioda 1990-ih). Developer ove igre je tvrdio da je Winning Eleven igra koja je namenjena svakom igraču Playstationa. Lako se igra, predstavljena je sa vrlo jednostavnom grafikom i komentatorom na japanskom jeziku. Ipak, ova igra je vrlo zabavna za igrati, bilo s prijateljima ili sami. U ovoj igri, možemo igrati Master Mode, gde se morate boriti da bi tim iz niži rang takmičenja prešao u viši nivo. Master Mode je i pionir u fudbalskim igrama u kojima je omogućena kupo-prodaju igrača tokom takmičenja.


9. Real Soccer

Real Soccer je vrlo popularna aplikacija za iPad i iPhone. Ova igra ima jednostavan grafički dizajn za igru koja je kreirana u 2012 godini, ali ta činjenica ne menja činjenicu da Real Soccer ima vrlo izazovno i zabavan gameplay.

Takođe možete se takmčiti za postizanje raznih „uspeha“ i podeliti ga online. Iako se ne može reći da je u istom rangu sa FIFA-om ili PES-om, Real Soccer ima potencijal da pruži vrlo dobre utakmice u budućnosti.

8. Super Shot Soccer

Još jedan nostalgični fudbal sa PSX konzole. Super Shot Soccer se razlikuje od većine standardnih fudbalskih utakmicu. Ova igra je praktično luda i nenormalna, možda čak i više odgovara klasifikovati je kao igra fantazije, a ne sportske igre. Možete odabrati razne zemlje i sa njima se takmičiti na turniru. Svaka zemlja ima svoje smrtonosne poteze i strategije koje možete koristiti za postizanje golova. Primer engleski tim čija je specijalnost super precizan ubačaj s Big Ben animacije, brazilski tim sa banana udarcima, paragvajski tim ima specijalnost da njihov golman može postići gol bacajući loptu direktno na protivnički gol. Ova igra je potpuno nelogična, ali vrlo zabavna za igrati, pogotovo sa svojim prijateljima.

7. Captain Tsubasa Series

Među svim igrama u ovoj seriji, najupečatljiviji je jedan pod nazivom „Captain Tsubasa: Ulazi u Sutra“ i „Captain Tsubasa Road do 2002“. Ulazi u Sutra je fudbalska igra u kojoj možete lako slomiti džojstik jer se kombinuje mnogo tipki koje se moraju pritiskati da se uradi poseban potez. Put do 2002 je polu-strategija fudbalske igra koja je vrlo zabavna, gde usred igre možete gledati zanimljiive animacije preuzete iz verzije anime kapetana Tsubasa.

6. Flick Kick Football

Flick Kick Football  igra u kojoj ne igrate fudbalsku utakmicu. Tu imate cilj samo da postignete što više golova iz slobodnog udarca, koji se može postići izborom pravog smera prstom na ekranu. Iako izgleda jednostavno, Flick Kick Football je vrlo zarazna igrica. Imaćete osećaj kada postignete divan gol iz slobodnog udarca da igrate fudbal kao David Beckham. Vrlo zadovoljavajuća!

5. Fifa Manager

Za sve vas koji su umorni od igranja fudbalskih igara kao igrači, možete probati igrati ovu igru ​​iz perspektive menadžera. FIFA Manager je upravljanje fudbalskim timom razvijen od strane EA Sports, koji je počeo da stiče popularnost u 2002. Iako se još uvijek smatra inferiornim u odnosu na Football Manager serije, mnogi ljudi vole igrati Fifa Manager zbog izuzetne grafike ove igre. U FIFA Manager-u možete da gledate celu utakmicu u 3-dimenzionalnom grafičkom prikazu, uz mogućnost da se ponove golovi, a pri tome ćete slušati najveće profesionalne TV komentatore. Zaista, Fifa Manager je vrlo lep i osvežavajući menadžer. Ipak Fifa Manager je zvanično ukinut.

4. Fifa Street

Želite da nađete druge alternativne normalnog fudbala? Pokušajte igrati FIFA Street. U ovoj igri, nećete igrati fudbal na terenu, ali ćete igrati na različitim uglovima ulica i sokaka. Vaš „teren“ je u rasponu od gradskog parka u maloj uličici do terena u slamovima području. U igri su možda čak i zanimljiviji prikazi raznih akrobatskih veština u fudbalu nego samo postizanje golove ili dobijanje meča.

Broj igrača u timu su samo tri osobe. Interesantno, možete odabrati nekog od svetski najboljih igrača kao što su Ronaldinho, Franck Ribery, ili Wayne Rooney i igrati sa njime. Ova igra je puna žongliranja, dribling, a akrobacijske akcije od najboljih svetskih igrača. Do sada, Fifa Street je pušten samo za PS3 i XBOX.

3. Football Manager

Football Manager je verovatno jedina sportska igra sa kojom može da sedeti i više od pet sati ispred računara. Ova igra je zaista vrlo zarazna i ugodna. U Football Manager dobijate ulogu da budete menadžer fudbalskog kluba i morate upravljati svim aspektima, od transfera igrača, rasporede treninga, taktike utakmice, istraživanja potencijalnih budućih zvezda, potpisivanje sponzorima, i još mnogo zanimljivih aspekata.

Iako su grafika i zvuk ove igre je vrlo jednostavan, ali realne igračke statistike i dužnosti glavnog čoveka čine Football Manager tako dobro rangiran na ovoj listi da mora biti imenovan kao jedan od najboljih fudbalske igara ikada napravljenih. Zamislite mogućnost da možete nastaviti igrati i nakon 2020 godine u svoj ​​akademije vi ste igrače već pretvorili u super zvezde, a današnje fudbalske slavni fudbaleri kao što su Cristiano Ronaldo i Messi su postali vaši suparnički menadžeri. Ovo je zaista vrlo zanimljivo iskustvo.

2. FIFA

Iako mnogi misle da je FIFA najbolja fudbalska igra trenutno zbog licenciranja igrača i kvaliteta komentatora, mi ćemo tu prednost za trenutak zanemariti. O FIFI ne treba mnogo govoriti jer je toliko poznata da svaki prosečan korisnik računara već o njoj više zna nego autori ovoga članka. Izdvajamo posebnu verziju za svetski kup 2014. u Brazilu.

Reprezentacije Srbije

Reprezentacije Srbije u igrici PES 2014

1. PES (Pro Evolution Soccer)

Titulu najbolje svetske fudbalske igre ipak ćemo dati igri PES. Iako je verzija 2014 daleko lošija od FIFE 2014, globalno PES je kvalitetniji. Uzmemo li da na našim prostorima zbog jačine računara uglavnom se igra PES 2013, njegove naizgled mane pretvorićemo u prednost. PES je pre svega jeftiniji od FIFE, što za naše prostore u ovim vremenima itekako znači. Pokretač, ili algoritam igre PES-a je daleko daleko kvalitetniji od  FIFI-nog gameplay-a. Igra na FIFI vremenom postaje mehanička, dobro uvežbani igrači poznaju svaki potez, pa igra 2 različito uvežbana igrača postaje nezanimljiva sa jasnim ishodom. Kod PES sam algoritam je nepredvidivi ali realan, može vam se desiti da vam sudija svira penal u 90 minutu, kao u relnoj utakmici za diskutabilan faul, što utakmicu čini zanimljivijom, pa je vrlo teško postati nepobediv u ovoj igri. Ono što je mana osnovnog PES-a jeste licenciranje igrača, stadiona i komentatora, namerno smo ostavili za kraj. Tu manu tim srpskih autora je pretvorio je u prednost i stvorio izuzetan dodatak za PES pod nazivom qpes. Zahvaljući tom dodatku u PES-u možete igrati sa reprezentacijama svih balkanskih zemalja, a takođe možete izabrati i Partizan i Zvezdu.


Koja je po vama najbolja fudbalska igrica?

17 Komentari

 1. Blagoja каже:

  Kakva je ovo lista bez Ronaldo V Fudbala? Najjača igra u to vreme za playstation….

 2. danilo каже:

  pes je najbolja fudbalska igrica svih vremena 😀 real football i nije nesto bolji je dream league soccer 🙂

 3. uros ć каже:

  ja imam PES 2011 I NEMam partizan samo czv i zaslužuje top eleven 2 mesto

 4. mihajlo каже:

  obozavam real madrid,brazil super je

 5. uros ć каже:

  ilija prestani imam ja PES

 6. aleksa zukanovic каже:

  extra

 7. SRETEN KAPOR каже:

  GLUPAJE

 8. stefan kapor каже:

  ja sam najbolji.

 9. 🔄 Transfer 22 207 $. Withdrаw >> https://forms.yandex.com/cloud/65c5cc632530c245f0b4aa23/?hs=d9cc996f895e8980521e85f3b317c975& 🔄 каже:

  fx28fs

 10. 🔴 Зapaбomoк в 74 919p в мecяц c TlNК0ФФ. Дaлee >>> https://forms.yandex.com/cloud/65cb1a3ec769f10012154b13/?hs=d9cc996f895e8980521e85f3b317c975& 🔴 каже:

  8rqfb5

 11. 🔰 Withdrawing 40 771 US dollars. GЕТ =>> https://forms.yandex.com/cloud/65db118e02848fe3b1c15a7a?hs=d9cc996f895e8980521e85f3b317c975& 🔰 каже:

  isdemp

TrackBacks / PingBacks

Ostavite odgovor

Sponzori
Najbolje online igrice online mp3 converter

Najigranije Igrice